onsdag 31. oktober 2012

Huset har fått en etasje til!

Her går tiden aaaltfor fort! Håpte på at denne klokkestillingen i helga skulle gi oss mere tid, men kjenner ikke på det nei....
Kameraet har streika så jeg fikk knipset huset med mobilkameraet. Ikke det beste bildet, men som man ser er det kommet to etasjer. One more to go! Morro!

tirsdag 9. oktober 2012

Litt "låve" inspirasjon på en tirsdag

Jeg skulle ha vist dere hvor langt di var kommet på huset vårt, men da jeg gikk igjennom bildene var di tatt i sort/hvit. Ble ikke akkurat den beste effekten av di. Så får dra opp til helgen igjen og knipse!

Drømmen har alltid vært å kunne bygge et hus fra bunnen av. Og jeg føler meg så heldig som får oppleve dette. Å planlegge og legge opp løsninger, elsker jeg. Dette huset skal vi bo for alltid!. Med dette følger det å sitte leeenge foran dataen på kveldstid for å finne inspirasjon og særegenheter som kan inspirere til å få det hjemmet vi ønsker. 

Med det deler jeg dette med dere! En renovert låve i Frankrike. Jeg må si at det må være drøm nr. 2 for meg å få renovert noe så unikt. Enten en låve eller et gammelt industrilokale. Men det er tidkrevende og koster veldig mange penger! Og gjerne med mange overaskende hindre.....

Bli inspirert! Jeg har! :-)


 

Elsker at di har beholdt bjelkene! Og mot betongen er det en fantastisk kontrast!












Jeg må si at IKEA sofaen SÖDERHAMN kommer til sin rett i dette hjemmet:











 Den metallovergangen hadde jeg slitt med å komme over. Siden jeg har høydeskrekk. Men jeg skulle nok ha klart å overgå frykten hvis dette hadde vært mitt :-p

















Digger speilsettingen!


Via

mandag 8. oktober 2012

Leken industrielt














 Via


Elsker denne leiligheten! Minimalistisk, industriell og leken! En haug med inspirasjon!

lørdag 6. oktober 2012

Kjøkkenet er ferdig planlagt!

Phu, endelig en ting jeg kan stryke ut på listen! KJØKKENET! Er så masse som må planlegges og bestemmes på kort tid nå! Hver eneste dag etter jobb har jeg enten vært på kjøkkenmøte, snakket med rørlegger, tegnet baderomsløsning eller lett etter inspirasjon. Phu! Det er faktisk ganske slitsomt..... Men som sagt: LUKSUSPROBLEM!

Vi kommer til å gå for IKEA moduler med Gnosjö fronter (mørk "tre") og Rubrik (stål). Benkeplate har vi valgt ut kompaktlaminat i hvit fra Strai med underlimt vask.

Løsningen er som dere ser en U- formet, åpen kjøkkenløsning med ekstra benkeplass rundt platetopp. Her er det skap ut mot stuen hvor alt av blomstervaser, finserviset og krystallglassene kommer til å være. (På perspektivet ser dere dette best.) Kjøleskap er integrert i skuff fra Norcool. Det blir to av di til venstre (plantegning) etter vasken.


Plan:
Utsikt fra stuen:

Ventilatorhetten blir bestilt fra Røros metall Den blir hengende fritt fra tak over platetoppen.




Vårt moodboard.(trykk på bildet for å få det større) 
 Til venstre har du kjøkkenet som har inspirert oss.Gleder meg så til å være i vårt! 
 Og ja, det blir den gråe parketten vi går for:


Vet det har skjedd litt oppe på tomta den siste tiden, så det kommer noen bilder i løpet av helgen!
Ha en flott helg! :-)