lørdag 10. november 2012

Da var kjøkkenet bestilt!


Kjøkken, hybelkjøkken og vaskeromsløsning = Check! Så deilig å få stryke det ut! Det ble litt endringer på vårt kjøkken siden sist, da vi fant ut vi ønsket å ha en kjøkkenøy. Så slik blir det:








Det blir som tidligere, stål og brunsorte fronter. Alt fra IKEA utenom benkeplaten som også skal være i stål. Den fikk jeg bestilt av Aubo kjøkken.


Det har vært veldig hektisk i det siste. Jeg fikk sendt tegningene på baderomsløsningene til utbygger på torsdag. Har ikke fått svar enda. Men regner med di er ok. Legger de ut når jeg får godkjennelsen.
Badene på forhåndsvis 4,5 kvm og 7 kvm, samt et i hybelen. Så ingen spa- oaser. Men spafølelsen skal bli det i di ;).

mandag 5. november 2012

Nina Bergstens hjem

 I dag kom Elle Decoration winter luxe (engelsk versjon) i posten på jobb. Og der var dette hjemmet til Nina Bergsten, som jobber for det store klesmerket Acne. Jeg vil dele denne leiligheten som ligger i Malmö, for det har så mange flotte detaljer som virkelig setter mitt hode i sving når jeg tenker på innredning til vårt hjem.
Og interiøret har virkelig fått satt stolene til Harry Bertoia, "diamond" inn på ønskelisten over møbler som skal inn i vårt nye hjem.




Interiøret er en miks av arvede ting, ting hun har samlet på over årene og moderne designmøbler. Dette har gitt en flott personlig hjem.






Elsker disse lampene Aplomb fra Foscarini:


Og der var drømmestolene mine igjen..... :-)



 Og dette rommet tar bare pusten fra meg! Kan ikke beskrives med ord! Kunne bare ønske jeg fikk oppleve det!



lørdag 3. november 2012

Bad planlegging

 Da er jeg snart ferdig med å sette opp planene og finne produkter til badene. Så er det flisene til slutt.
I mellomtiden deler jeg noen bad som har inspirerer meg:



Mosaik <3:

Image: Vtwonen

 Image: Houzz.com


Matte, antracit gråe fliser! Eeelsker den rolige følelsen i disse rommene:

Image: ezny.se

Image: houzz.com

Kalkede overflater med "knæsje" accenter?

Image: apartmenttherapy.com
 Image: Living etc

Naturlig og minimalistisk:
 Image: houzz.com

Metallicfliser?
Image: ninbra

Naturstein sammen med malte overflater:
Image: photobucket


 
Som dere ser er det valgt ut mange mørke bad. Det er ingen tilfeldighet. Det kommer ikke èn hvit flis inn i hjemmet vårt. Er blitt så utrolig lei av det. Har ikke funnet fliser enda, men lurer på å ta badet som er tilkoblet vårt soverom kun i mosaik (!) Tror det kunne blitt tøft. Leker enda med tanken. Heldigvis trenger ikke flisene å bestemmes enda.

Tenker det ikke blir lenge til jeg får delt baderomsmøblene/ armaturer vi har skal ha! Det blir absolutt mine drømmebad! (mannen er ganske likegyldig. Han sier han stoler på meg. Gir meg litt prestasjonsangst....) Ha en fin lørdag!