søndag 27. januar 2013

Statusoppdatering på huset!

Som dagene har fløyet forbi! Vi har endelig klart å kommet oss inn i leiet bolig og på fredag tar di nye eierne over det gamle huset. Det skal bli deilig å sitte og vente på at det nye huset skal bli ferdig fremover. Selv om det blir litt egeninnsats på det etterhvert. Men et par månders hvile skal bli deilig!
I morgen bærer det til hovedstaden for å jobbe et par uker. Da tenker jeg å pløye flere interiørbutikker der etter endte arbeidsdager. Gleder meg!

Vi hadde en gjennomgåing av huset sammen med prosjektleder. Det var morro å se hvor fort det går unna. De har forlengst satt opp rominndelingen og isolert yttervegger, og rørlegger er i gang med sitt. Viser noen bilder av toppetasjen.


 Her er stuen og kjøkkenet i 3. etg. Deilig med stooore vinduer. Takhøyden er 3 m på det meste:

 
 

Her kommer kjøkkenet vårt. Kjøkkeninnredningen blir en kombinasjon av sortbrune froner og stål, med en øy som vil skille kjøkken og stue:


 Bortenfor kommer det et kontor og en liten tv-stue til venstre. Sporene i  gulvplatene er til rørsystemet for vannbåren varme:



 Dette er sluken til dusjen. Det blir slik som bildet nedenfor:



lørdag 26. januar 2013

Dagens tips!

Bruk tape rundt telysene


søndag 13. januar 2013

Mørkt tregulv!



Jeg skrev i går at vi skal gå for mørkt tregulv. Jeg synes rommene får en eksklusiv følelse med en gang med det, og jeg liker at huset gir en "hotelfølelse". Det er det som er målet ihvertfall. Vårt lille rolige fristed. 
Det måtte en liten overtalelse med mannen om å få lov til det, men det blir så FINT! Her er noen inspirasjonsbilder som måtte til for å få lov til å gå for det av ham (hehe):


Gudmundur Jonsson Arkitekter

Gudmundur Jonsson Arkitekter

Foto: Majon Hoogervorst

Eric Kuster

Eric Kuster

Rojalfloors.com

Rojalfloors.com



lørdag 12. januar 2013

Da er gulvet bestilt!





I dag har det vært hektisk. Jeg trodde at uttrykket på badene var ferdig, men i jula fikk jeg liksom ikke helt roen. Følte det var noe som ikke var helt oss. Så jeg dro opp til Fliskonsept i dag tidlig, og fikk superservice som vanlig. Vi fant ut alle 3 badene! Men, det er et stort men. Jeg må vente å vise dere det før jeg får prisen på det. For det kan godt være at det går over budsjettert, så da må jeg justere litt. Men satser på at det ikke gjør det....


- Og så har vi vært å bestilt tregulvet! Det blir mørkt gulv igjennom hele huset. Vi har bestilt en parkett som er rimeligere med at vi beiser den selv, så da gikk det inn etter budsjettet. Vi går for en såkalt "design din egen parkett" fra Proffparket.

Kjenner jeg blir helt gira! Nå begynner brikkene å falle på plass!!! Og ikke leeenge til vi skal inn i huset. Innen 4 måneder overtar vi! JUHU!!!

tirsdag 8. januar 2013

Flotte detaljer i denne loftsleiligheten


 Jeg digger denne loftsleiligheten i Athen designet av Esè Studio! Så mange flotte detaljer:




















DIY sengegavl

Bøker som sengegavl?
Kjempetøft!!! Se hvordan man gjør det på denne linken

søndag 6. januar 2013

METALLIC = MEG

Image: Eric Kuster Interior

Image: Eric Kuster Interior

Image: David Cleveland

Image: Photgrapher Greg Cox

Image: Kolenik Eco Design

Image: Living Etc

Image: Rachel Smith

Image: Micky Hoyle Interior
Image: Archi- tectonics architects