torsdag 19. september 2013

Digger!






Bare eeelsker atmosfæren i denne åpne kjøkken/stuenløsningen i gamle WARNER bygningen i London. Nå er gulvet her hjemme herdet, og jeg gleder meg til helg og overskudd til å ta fatt i vårt kjøkken og stue. Det blir et aldri så lite DIY i løpet av helgen og!


søndag 15. september 2013

Litt greigepirasjon


anoukbinteriors.blogspot.se




rtlwoonmagazine.nl


designedinteriors.tumblr.com

Noe jeg er veldig fornøyd med er fargen i stuen vår. Fargen heter Sober og er en mørk, greige farge. Som jeg skrev i går er at jeg holder på å legge et toppstrøk med hardvoksolje på parketten denne helgen. Endelig skal vi bli ferdig med gulvene. Så nå begynner snart det gøye! Å innrede! :-)

lilou73.tumblr.com


houzz.com


lørdag 14. september 2013

Helgemasken

Da blir denne mitt tilbehør i helgen!

Da vi flyttet inn fikk vi noen kjipe riper i fargen på parketten, og noen hakk. Etterhvert stusset jeg over hvor lett det kom riper i gulvet av lette flyttinger av møbler. Det ser virkelig ikke ut noen steder. Jeg ringte leverandøren av dekorvoksen, og får til svar at jeg måtte jo etterbehandle med hardvoksolje etter dekorvoksen, som gir en hardere og mer robust overflate på parketten. Jeg kjente det ulmet i meg, for jeg brukte det som selgeren av parketten hadde gitt meg til å behandle gulvet med. Stolte at di hadde gitt meg rette produkter. Og di gav meg kun dekorvoksen.


Trenger ikke gå lenger inn på enn at over 100 kvm måtte flekkes og få hardvoksolje. Jeg begynte på soverommene, så det tok over en uke før vi fikk våre egne rom og få innredet di. I stua var alle møblene på plass, og fant aldri rette tidspunkt på å gjøre jobben ( da jeg fant ut jeg var blitt gravid og var sååå kvalm). Men nå har mannen tatt med seg ungene på tur, så endelig skal vi bli ferdig med dette! Nå er det en helt tom stue, og heldigvis regn ute. Så nå er arbeidslysten på topp!

Så hvis dere kjøper ubehandlet parkett! Husk å sjekke opp i alle informasjon hvordan man skal behandle det først, for det er ikke alltid selgeren (som burde vite alt dette) gir rett informasjon!

Gleder meg til å få vist dere stuen snart! :-) Ha en fin, fin lørdag!

søndag 8. september 2013

VI BLIR 5!


Jeg har vært så utrolig dårlig på å blogge i sommer, og det er ikke det eneste jeg har vært dårlig til. Jeg har vært så DÅRLIG fordi jeg har vårt tredje barn i magen!!! I mars blir vi 5!! Dette gleder vi oss såååå til!
Nå er heldigvis formen stidende, er snart 14 uker på vei så det er vel på tide. Huset vi flytta inn i juni har vi ikke fått gjort så mye med, for når jeg ikke vet hvor tingene skal stå, som bilder osv. blir det ikke gjort. Noen som kjenner seg igjen? Er nok litt kontrollfreak på slike ting ja....

Men nå som formen er stigende, kjenner jeg at bloggelysten er kommet tilbake. Så jeg får prøve nå å ta dere med videre i ferden, med å få gjort dette huset personlig, og forberedelsene til barn nr. 3!

Ha en flott søndag alle sammen!!!