tirsdag 18. februar 2014

EAT!





Det ordet slo mot meg da jeg så dette utrolige stilige huset til Jessica & Jonathan. Jeg tenker kun på mat fortiden og kunne spist hele tiden føles det som. Heldigvis ikke lenge igjen til tulla kommer!





mandag 17. februar 2014

Sjøgrønn detalj

Jeg har helt lagt min elsk på Fargerikes Årets Farge 2014. Disse nydelige sjøgrønne fargene måtte jeg jo teste. Men så høygravid jeg er og med dårlig bekken, er det ikke bare å sette igang med store prosjekter, så i helgen fikk betonglampene over spisebordet en liten make-over med fargen Stokkøya FR1407 fra dette fargekartet.






I september skrev jeg at vi skulle til med en DIY, et nytt spisebord. Beklager at det tok tid med bilder, 
men nå kommer det:





 Materialene vi brukte til bordet:


fredag 14. februar 2014

Nydelig hjem i Brooklyn


 Matbloggeren Athena Calderones leilighet i Brooklyn, New York er bare en fryd for øyet! Skulle ønske hun hadde en interiørblogg. Jeg er ihvertfall blitt kjempeinspirert av miksen av nytt og gammelt, og fargebruken hennes. Spesielt falt jeg helt for hengelampen i entréen! Nyt synet!
















Images: bacause im addicted.net
            harper bazaar

torsdag 13. februar 2014

Søt Valentinesgave

En kjapp tur innom godtebutikken fikk jeg ordnet endel smågaver til Valentines. Det ble tre godterispyd i denne omgang. En til mannen og en hver til barna.

Gled noen du er glad i i morgen med godteri på pinne. Superenkelt!

Ønsker alle en flott Valentinesdag i morgen!

onsdag 12. februar 2014

Sort det nye hvite?


Images: Romain Ricard
 Beklager at jeg ikke har fått oppdatert bloggen på en god stund, men det har vært endel utfordringer i høst/ vinter. Med dette har det vært andre prioriteringer, men nå så smått har bloggoverskuddet kommet. I mars får vi vårt tredje barn og dette gleder vi oss masse til! Jeg gleder meg også til å dele idéene fra vårt nye hus med dere fremover!


Ha en flott dag alle sammen!