mandag 25. august 2014

Ny uke og nye muligheter




Det var så deilig å ha en helg hvor vi bare var hjemme og koste oss. Rommet til storesøster i huset ble ferdig, vi fikk en tur i Dyreparken og mannen tok barna med på en morgentur så mor kunne slappe litt av. Rett og slett en drømmehelg!

Nå er det ny uke. Di to største er begynt skolen, så denne uka begynner aktivitetene til begge. Full rulle med andre ord. Men det er slik vi liker å ha det! :-)

Ha en flott dag!

søndag 24. august 2014

Jenterommet her hjemme



"Man tager det man haver" sier ordtaket. Det er nesten slik det ble til dette nye  soverommet hos elstejenta.

Da vi flyttet inn ble alt bare stuet inn. Leker, klær, bøker ble bare plassert et sted for å få inn det vi hadde med oss. I over ett år har jentungen spurt: -Mamma, kan ikke du gjøre rommet mitt snart?
Hvis døgnet hadde hatt flere timer og jeg hadde fått et energimiddel, hadde det blitt fort noe av. Siden det ikke skjedde, ja, da tok det over et år! Med kreative løsninger av hva vi hadde av møbler i boden. (Bare for å bli kvitt noe der også) Ble det et jenterom hvor hun kan vokse med:












mandag 18. august 2014

Hvordan terrassen er bygget opp!

Nå er vi snart i høstmåneden september. Denne sommeren har virkelig "flydd av sted". Nydelig vær har vi hatt her nede i sør, så høsten er hjertelig velkommen. I dag har jeg styrt litt utenfor. Noen stoler skal få ny farge og jeg har hatt en trilletur for å se etter planter til betongkrukkene. Jeg tenker å gå for prydgress i krukkene. Her er en type jeg har funnet:



Jeg vil vise hele uteområdet ved hoveinngangen når den er ferdig stylet ;-) Men her er litt om hvordan vi har bygget opp terrassen:











Link til belysningen: Utelys og steinene



tirsdag 5. august 2014

Digger!


Simpelthen digger dette bildet over sengen! - og interiøret ellers.... Ha en flott tirsdag alle!