mandag 18. mars 2013

Slik blir jeg og mannens bad

Vi har fått planlagt inn et eget bad i tilknytning til soverommet. Å, som jeg gleder meg til dette! Det er noe som har stått på øverste ønskeliste hvis vi noen gang skulle bygge. Det er et passe lite bad, med dusj, vask og toalett. Stilen blir maskulint, med stramme former, med en liten dæsj glamour àla glitterfuge. Glitterfuge skal på benk som mureren lager, til å ha vask på. På tre av veggene blir det lagt 30X60 sorte, matte fliser og gulv i 60X60 format. Det blir en vegg med strukturfliser, også i sort, men i 45X90 format. (se collage). Flisene er fra Casalgrande Padana og heter Architecture.

Her er 3D tegning av løsningene på badet:


 
Benken til servanten, blir det mørke mosaikfliser. Collagen viser mer hvilke produkter vi skal ha (for større format, trykk på bildet):
 
Veggheng armatur fra TAPWELL, type Box square. Toalett fra Duravit, type Vero. Servant fra Korsbakken. Dusjarmatur fra TAPWELL type Lgm 8200
 
 
Innlegg over hvordan barnas/ gjestebadet blir trykk her

Synes det er veldig sprekt av oss å gå for di sorte flisene, men jeg er sikker på at det blir bra! Det viktigste på slike mørke bad er belysningen. Bare i dette lille badet kommer det 4 LED spotter i taket, samt en hengelampe ved speil og vask. Belysning gjør jo alt i et rom. Og spesielt et bad, som det skal være god belysning. Gleder meg til di begynner å mure. Tenker det blir over påsken. :-)


2 kommentarer:

 1. Så gøy når drømmer går i oppfyllelse :)
  Ser ut til å bli et flott bad!
  Ha en fin kveld!
  Ingrid

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Gleder oss veldig til å se det ferdig! Ha en fin kveld :-)
  Trine

  SvarSlett