tirsdag 7. mai 2013

Slik ble parketten

Er kjapt innom for å vise resultatet av helgens oljing av parketten. Litt rot på bildene for elektrikeren har vært så flink å legge papp der han holder på med spotter. Det hjalp virkelig med alle skiltene "GÅ FORSIKTIG, NYOLJET"! Ellers pleier di å dure i vei på sitt vis disse håndverkerne.
Oljen vi brukte var Osmos dekorvoks, farge ibenholt. Oljen var kjempe enkel å påføre, og det ble en kjempe fin finish etter to strøk. Hvorfor vi valgte å olje gulvet selv kan du lese her.

For hver dag som går nå kjenner jeg hvordan jeg savner sofaen, bildene våre og alt annet småting. Heldigvis er det ikke lenge til det skal pakkes ut etter 4 og en halv måned på et lager.
Nå venter jeg bare på di 12 cm høye listene våre, og kjøkkenet. Kjøkkenet begynner vi på i morgen. Det blir jobb det, da det er flatpakket og ligger i underetasjen. Det blir to etasjer i stige for å få flatpakkene opp. Phju!

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Kom over bloggen din via NIB sin side. Kult med svart gulv, og ENDELIG noen som har noe annet enn hvitt på alle veggene :-)
  Jeg må ta meg en runde her på bloggen din.

  Klem- Marte.

  SvarSlett
  Svar
  1. VÆRSÅGOD! :-) Håper du liker det du ser! Ha en flott søndag!

   Klem Trine

   Slett