lørdag 4. mai 2013

Tiden går sååå altfor fort!

For noen måneder siden synes jeg tiden gikk så tregt. Ventet og ventet og det klødde i fingrene til å sette igang med egeninnsatsen. Nå må jeg si at jeg føler døgnet ikke har nok timer! I huset er det ingenting som er gjort ferdig. Mureren har igjen småting som fuging av benker og gang. Rørlegger kom igang med VVS i slutten av denne uka. Det samme med elektriker. Føler alle jobber oppå hverandre. Den eneste som er ferdig er gulvleggeren:


Gulvet som er lagt er ubehandlet eikeparkett. Det at vi har valgt ubehandlet er fordi jeg må få den rette mørke fargen på den. Parketten er nydelig som lys, men denne helga skal dette bli til sort eik!
Vi har holdt på i hele dag, så nå er det strak stilling i sofaen. Ligger til lading for en hard økt i morgen med oljing av 100  kvm. Det er virkelig god trening å olje! :-) Viser bilder fortløpende når rommene blir ferdig! - Og så håper jeg på ny linse til kameraet og ikke mobilbilder.

4 kommentarer:

 1. Åhhh, dette tror jeg blir helt rått!!
  Gleder meg til fortsettelsen! Når er overtakelse?
  Vi har igjen snaue 2 mnd, så ser det er mye som skjer den neste tiden!
  Lykke til med siste innsats! 

  SvarSlett
  Svar
  1. Overtakelsen er i slutten av denne måneden. Vet ikke eksakt dag enda, men får nok den snart! Gleder oss masse! Håper det blir bra der oppå. Så langt er vi veeeldig fornøyde :-)

   Lykke til dere også! :-)

   Slett
 2. Lekker farge!
  Lykke til videre i prosessen. Det er gøy!
  Klem // Caroline ● IG @husetpaavikse

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Fargen er Sober fra Jotun!

   Ha en fin kveld! :-)

   Slett