lørdag 14. september 2013

Helgemasken

Da blir denne mitt tilbehør i helgen!

Da vi flyttet inn fikk vi noen kjipe riper i fargen på parketten, og noen hakk. Etterhvert stusset jeg over hvor lett det kom riper i gulvet av lette flyttinger av møbler. Det ser virkelig ikke ut noen steder. Jeg ringte leverandøren av dekorvoksen, og får til svar at jeg måtte jo etterbehandle med hardvoksolje etter dekorvoksen, som gir en hardere og mer robust overflate på parketten. Jeg kjente det ulmet i meg, for jeg brukte det som selgeren av parketten hadde gitt meg til å behandle gulvet med. Stolte at di hadde gitt meg rette produkter. Og di gav meg kun dekorvoksen.


Trenger ikke gå lenger inn på enn at over 100 kvm måtte flekkes og få hardvoksolje. Jeg begynte på soverommene, så det tok over en uke før vi fikk våre egne rom og få innredet di. I stua var alle møblene på plass, og fant aldri rette tidspunkt på å gjøre jobben ( da jeg fant ut jeg var blitt gravid og var sååå kvalm). Men nå har mannen tatt med seg ungene på tur, så endelig skal vi bli ferdig med dette! Nå er det en helt tom stue, og heldigvis regn ute. Så nå er arbeidslysten på topp!

Så hvis dere kjøper ubehandlet parkett! Husk å sjekke opp i alle informasjon hvordan man skal behandle det først, for det er ikke alltid selgeren (som burde vite alt dette) gir rett informasjon!

Gleder meg til å få vist dere stuen snart! :-) Ha en fin, fin lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar