søndag 27. januar 2013

Statusoppdatering på huset!

Som dagene har fløyet forbi! Vi har endelig klart å kommet oss inn i leiet bolig og på fredag tar di nye eierne over det gamle huset. Det skal bli deilig å sitte og vente på at det nye huset skal bli ferdig fremover. Selv om det blir litt egeninnsats på det etterhvert. Men et par månders hvile skal bli deilig!
I morgen bærer det til hovedstaden for å jobbe et par uker. Da tenker jeg å pløye flere interiørbutikker der etter endte arbeidsdager. Gleder meg!

Vi hadde en gjennomgåing av huset sammen med prosjektleder. Det var morro å se hvor fort det går unna. De har forlengst satt opp rominndelingen og isolert yttervegger, og rørlegger er i gang med sitt. Viser noen bilder av toppetasjen.


 Her er stuen og kjøkkenet i 3. etg. Deilig med stooore vinduer. Takhøyden er 3 m på det meste:

 
 

Her kommer kjøkkenet vårt. Kjøkkeninnredningen blir en kombinasjon av sortbrune froner og stål, med en øy som vil skille kjøkken og stue:


 Bortenfor kommer det et kontor og en liten tv-stue til venstre. Sporene i  gulvplatene er til rørsystemet for vannbåren varme: Dette er sluken til dusjen. Det blir slik som bildet nedenfor:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar